Vloerbruin sesam

Warenwettelijke naam: Bruin tarwe met sesam

1028

€ 3
25

Dit brood is gemaakt van een hoogwaardige, eiwitrijke kwaliteits tarwe. Voornaamste ingredienten tarwemeel, tarwebloem, bakkersgist, een vers in eigen beheer gemaakt natuurlijk desem, water en een vleugje zout.Gegarandeerd een zeer aromatisch en smakelijk brood door het lange rijpingsproces
De lichtbruin gebakken sesamzaadjes geven een extra lekkere smaak en geur. Blijft lang vers en mals

Variatie
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Grootbrood 800 gram

Bewaaradvies


Houdbaarheid: ca. 3 dagen.

Over het algemeen kan men zeggen dat grootbrood, mits goed verpakt, 3 dagen houdbaar is. Na 3 dagen is de smaak en de malsheid van het brood afgenomen. De voedingswaarde echter wordt er naarmatebrood langer ligt niet minder op. Brood kan het
beste bewaard worden in een afgesloten broodtrommel in een plastic zak. Hierdoor blijft het brood het langst zacht en mals. Voor mensen die van brood houden met een krokante korst is het raadzaam het broodin een papieren broodzak te bewaren. Men dient er
wel voor te zorgen dat de broodtrommel schoon is, zonder kruimels en condens.



Tips bij het invriezen van het brood


Het is voor ons als bakkers en voor u als consument zaak om een zo kort mogelijke tijd te laten verstrijken tussen het bakmoment bij ons in de bakkerij en het consumptiemoment, dan is het super vers, waarna u het zo snel mogelijk in de
diepvries legt.


  • Niet teveel broden in één keer invriezen.

  • De broden niet tegen elkaar aan in de vriezer leggen, maar zorgen voor voldoende tussenruimte zodat de vrieskoude er goed bij kan komen.

  • Tijdens het invriezen van het brood de vriezer gesloten houden voor ca. 6 uren.

  • Niet diverse produkten tegelijk invriezen (bijv. vis,vlees,brood en gebak) Dit kan een nadelig smaakeffect hebben.

  • Brood gesneden invriezen.

  • Voor het goed invriezen van brood is een goede vriezer nodig




Seizoenen van assortimenten

Dit product is door assortiment 'Bruinbrood'
niet leverbaar op 27-4

Allergene stoffen

Gluten Melk Sesam